• Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 664

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 1631

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 2288

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 2342

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 3072

 


DE PLANTENGA'S OP REIS MET DE HEER 

Beste familieleden, vrienden en partners,

Hartelijke groeten uit een 32°C Cluj-Napoca!  Dit jaar zie ik mijn visie meer vorm krijgen.

Mijn visie is om de armste mensen in Roemenië te helpen door hun levensomstandigheden te verbeteren. Dit doe ik o.a. door renovatie van huizen, stromend water aan te leggen, nieuwe vloeren te leggen tegen ongedierte en andere ministries te ondersteunen met mijn bouwervaring.

Want in Matteus 5:16 staat:
"Laat daarom ook úw licht voor alle mensen schijnen. Als zij dan de goede dingen zien die ú doet, zullen zij úw hemelse Vader eren."

Bemoediging
Door het uitvoeren van bouwwerkzaamheden, leg ik relaties met de plaatselijke bevolking. Hierdoor kan ik ook het goede nieuws met hen delen.
De combinatie tussen de dankbaarheid voor de werken die ik mag doen én de zichtbare gebrokenheid van deze mensen, bemoedigd mij om meer uit te stappen in gebed. Er ontstaan persoonlijke gesprekken.

Aanvragen stijgt
Ik krijg steeds meer aanvragen of ik tot hulp kan zijn in Cluj-Napoca, maar ook in andere delen van Roemenië.

Om hier gestructureerd op te kunnen reageren, wil ik jongeren, die vaak geen uitzicht meer hebben op een baan, meenemen naar projecten.

Inmiddels heb ik een ruimte bij House of Joy, onderdeel van Youth With A Mission,  die ik mag gebruiken om mij voor te bereiden op projecten en om een kleine opbrengst te realiseren voor bouwmaterialen.
Door de veiling van stichting Het Passion in verband met hun 12,5 jarige bestaan, heb ik een bedrag ontvangen waarmee ik zaken zoals hout, verf, e.d. kan bekostigen.
Je kunt je vast voorstellen dat dit een flinke uitdaging is om met mijn gezinsauto te vervoeren. Het resultaat is dat ik in regelmaat niet alles kan vervoeren en benodigde projecten niet in de geplande tijdsperiode af komen.

Dit is 'em dan!

Er is mij een Volkswagen Transporter (2004) aangeboden, die in goede staat verkeert, van een vriend én broeder van mij uit Nederland.
Deze auto heeft voldoende ruimte om de spullen van mijn projecten in één keer te vervoeren.
Voor de koop, export en invoering is een bedrag van €4.000 nodig.
Help jij ook mee?
Met jouw hulp kan Bouwen met een Missie een nieuwe fase ingaan en effectiever projecten realiseren.

Jouw belasting aftrekbare gift kan overgemaakt worden naar:

Stichting Jeugd met een Opdracht te Heerde
IBAN: NL38 RABO 0326521062
o.v.v. Bouwen met een Missie 2633

Groeten,
Nieck Plantenga

 

 
 
 
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?