• Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 664

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 1631

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 2288

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 2342

    Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/hetpassion/domains/hetpassion.nl/public_html/libraries/nextend/css/less.php on line 3072

Feedback van oudgasten, ontroerend, bemoedigend:
 
Mooi om jou, Ramon, Petra en de boerderij weer te zien. Het werk wat jullie doen is van onschatbare waarde!
 
Ik ben inmiddels meer dan drie jaar nuchter. Mijn leven is nu goed, ik bezoek ouderen thuis en help ze met alledaagse dingen. Ook haal ik veel plezier uit mijn gitaar, tennis regelmatig en de band met mijn familie is beter dan ooit.
 
Nog steeds denk ik met veel liefde terug aan mijn tijd bij #HetPassion en #DeOntmoeting. Jullie lieten me blijven ondanks dat ik geen indicatie had. Het was mijn eerste opname en de eerste dagen waren moeilijk, maar jullie compassie en werkwijze heeft me veel geleerd. Ik begon me er al snel op mijn gemak te voelen. De rust die ik bij jullie vond heb ik nu gelukkig ook thuis gevonden.
 
Ik wens je het allerbeste,
 
Mathijs

Inloggen

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?