Nieuwsbrief 45 Het Passion

Printen
 
 
top
   

nieuwsbrief-header  

 

 

FacebookTwitter

Nieuwsbrief 45

April 2015

 

 
     
   

Beste Bezoeker,

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van stichting Het Passion.

   
   
 
 
   

.... en Ik zeg u: "maak u in geen ding bezorgd" ...

 

Nederland geeftOm eerlijk te zijn is dat in 2014 soms wel gebeurd. Gelukkig bleken we kleine mensen .... en mogen we ons rijk gezegend weten en ervaren dat het bidden en werken is. Een jaar waarin we met elkaar de basis hebben vast kunnen houden: een plek van betekenis zijn voor de gehavende en gebeukte mens. Dankbaar zijn we voor alle gevers die ons de mogelijkheid bieden deze plek te laten zijn wat het is. Niet zonder de inzet van de vele vaste vrijwilligers en diaconale vrijwilligers. In 2014 heeft Het Passion meebewogen in de veranderende samenleving waarin er nieuwe verwachtingen zijn van mensen, organisaties, maatschappij, diaconieën en overheid. Het was een intensief en goed jaar. Inhoudelijk en financieel. Verwonderd zagen we een stijgende stroom van de inkomsten uit kerken, particulieren en fondsen. 2014 hebben we afgesloten met een positief resultaat van iets meer dan €25.000. Lees met ons mee in het jaarverslag 2014(klik hier) 

 

136 passion bg 3

   
   

Mensen zoeken mensen vinden mensen

Het verschil maak jij door dat ene gesprek, die fietstocht,  de bemoedigende kaart, die lach, dat klusje samen in de werkplaats, het rooien van de aardappels, het kruien van de mest, lekker aardappels, groente en vlees eten, het verdriet dat gedeeld wordt, de herkenning in het verhaal, gewoon aanwezig zijn. Het helpt en u doet het! Als vaste vrijwilliger, stafvervanger, vakantievrijwilliger of groepsvrijwilliger.

 

Stafvervanging?

Het Passion in de breedteVoor het weekend zoeken we nog mensen, interesse? Bel of mail met Jack en Trieneke, klik hier voor meer info?

 

 

Het Passion 2014 024diaconale werkvakanties? klik hier

boek nu.214

In de laatste week van mei en in juni en juli is er nog ruimte. Ontdek wie je mag zijn voor de ander en wie de ander mag zijn voor jou. Gegarandeerd onvergetelijk, waardevol, verrijkend en verrassend ...  een prachtige manier om met elkaar als vriendengroep, collegae, familie, bijbelstudiegroep diaconaal actief te zijn, uw handen zijn nodig, bel 0314 382 462

 

 

keuken 2014 004vaste vrijwilliger en of groepsvrijwilliger? klik hier

Wil je een vaste taak doen op de groep, in het huishouden, haren knippen, werken in de werkplaast (vr/za) of wil je elke week meedraaien op Het Passion als vaste vrijwilliger? Bel of mail met Astrid of Luuk 0314 382 462 of luukkrol@hetpassion.nl Weet je welkom!

   
   

Uw gift is van waarde voor de mannen op Het Passion

Ook in 2015 kunnen dak- en thuisloze medemensen op Het Passion op adem komen. Door uw gift kunnen wij er voor zorgen dat Het Passion een prachtige locatie is met rust, ruimte en diaconale vrijwilligers. Een plek waar de gasten mogen ervaren hoe het is om aandacht te krijgen. Nog steeds maken bijna 70% van de mensen een doorstart naar een betere leefomgeving als waar ze vandaag komen. We mogen met blijdschap zien dat Het Passion steeds meer een vaste plek heeft als diaconaal en als goed doel. 

 

U kunt ons structureel steunen door uw gift vast te leggen zonder tussenkomst van een notaris, zie overeenkomst. Op deze manier is uw gift drempelvrij en maximaal aftrekbaar.

doneer nu.214

huisjeEenmalige giften kunt u o.a. doneren via de site. Denkt u aan het 

spaarhuisje? Ook die opbrengst kan via de site gedoneerd worden. Stichting Het Passion heeft de ANBI status en uw giften zijn aftrekbaar bij de belasting.

   
   

Grote klussen: een nieuw wegdek en zonnepanelen!

zonnepanelen boerderijGaten in de wegDoet u met ons mee? Dit voorjaar willen we het dak van de Buytenkans voorzien van zonnepanelen. Om het maximale rendement te krijgen zou het mooi zijn om nog €5.000 tot €10.000 extra te investeren? Draagt u bij? Hiermee besparen we een fors bedrag in de exploitatie  van 2015 en vele andere jaren

 

 

Verder heeft het wegdek van het Passion een grondige opknapbeurt nodig. Kent u een wegenbouwer die deze klus wil doen? Of wilt u bijdragen aan deze klus? Ook hiervoor is circa €10.000 nodig. Stort u het eerste bedrag voor het asfalt?

   
   

Het Passion in de pers en op TV

RD 20150410

Een reportage in de Gelderlander over de zorg en in het Reformatorisch Dagblad redactionele aandacht voor het diaconale karakter van Het Passion? Leest u mee? Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief is de EO bezig met opnames voor het programma Geloof en een Hoop Liefde. De uitzending staat gepland voor begin september en gaat over vrijwilligers uit de omgeving van Doetinchem die bij Het Passion betrokken zijn.

 

Geloof en een Hoop LiefdeDe Gelderlander 20150409

   
     

Website | Contact |

nieuwsbrief-bottom-line
 
HetPassionLogo Stichting Het Passion, Torenallee 6, 6999DD Hummelo
Triodos bank: NL11TRIO 078 13 22 618 t.n.v. Stichting Het Passion
T: 0314 382 462 - E: info@hetpassion.nl
ANBI logo