Het Passion Nieuwsbrief 48

Printen
 
 
top
   

 

FacebookTwitter

 

 

Nieuwsbrief 48

November 2015

nieuwsbrief-header  
     
   

Beste Bezoeker,

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van stichting Het Passion.

   
     
   

verlorenzoonDe gasten

Steeds zien we dat de levens van de gasten beschadigd zijn, vaak al vroeg in hun jeugd. Harten zijn gebroken. Het leven op straat of in de gevangenis, met of zonder verslaving, geeft geen herstel aan dat hart. In de rust van Het Passion kunnen de gasten soms iets laten zien van wie ze zijn. Soms ontdekken ze wie ze mogen zijn in Gods ogen. Het Passion wil werken aan het herstel van deze levens.

 

De toekomst

Vanuit de toegevoegde waarde van vrijwilligers en de prachtige plek wil Het Passion als diaconale instelling in 2016 verder met het  herstelwerk voor de dak- en thuisloze medemens. Samen met een nieuwe partner. Met elkaar willen we werken aan herstel. Met elkaar willen we gasten laten ervaren dat je er mag zijn. Vrijwilligers, gasten en medewerkers trekken met elkaar op. Een prachtige en waardevolle combinatie. Samen iets proeven van het normale leven!

 

Het komende half jaar gebruiken we om vooruit en terug te kijken. Onze kracht en toegevoegde waarde willen we behouden en waar mogelijk uitbreiden. Hierbij zijn we ons bewust van wat Het Passion is. Een groep van vrijwilligers met eigen talenten, gaven en verwachtingen. Daarin kijken we naar welke mogelijkheden en welke grenzen er zijn. Graag willen we daarbij gebruik maken van een klankbord om de gedachtes en de ideeën van jullie te horen en te spiegelen. Jullie hebben als vrijwilligers de afgelopen 10 jaar meegebouwd aan Het Passion. Zonder jullie kunnen en willen we niet verder! Schroom niet om te mailen en of te bellen.

 

En ondertussen ...

koffie 240x160Gaat het leven op Het Passion door. Er wordt koffie gedronken, gefietst, hard gelopen, gepuzzeld en eten boerenkool uit eigen moestuin. Met elkaar vormen we een mini maatschappij, de vrijwilligers, de gasten en de medewerkers. Ondanks de onzekerheid is de inzet groot en zorgen we voor een sfeer die maakt dat mannen verder kunnen in hun leven. Door met elkaar te lachen, te klagen en te huilen. Samen proberen we er voor elkaar te zijn.

   
   

doneer nu.214Blijft u Het Passion steunen?

boerderij 240x180Het einde van het jaar is altijd een bijzondere periode waar in we minimaal nog 25% van alle giften binnen krijgen. Een mailing aan alle diaconiën is verstuurd. Ook aan particulieren vragen we om het mooie werk te (blijven) steunen. Binnenkort ontvangt u een nieuwsbrief waarin we uitgebreid aandacht geven aan de diaconale noodzaak van Het Passion.

   
   

Diaconale werkvakanties

boek nu.214Gegarandeerd onvergetelijk en waardevol ...
Verrijkend en verrassend ...
Boek nu voor de maanden januari, februari en maart!

winter2015De winterperiode is voor de mannen letterlijk een donkere periode. Het weer is grijzer en natter en de mogelijkheden om wat te doen lijken beperkter. De feestdagen zijn, als je de media moet geloven, dagen van "gezelligheid" ... vaak maakt het de situatie van de mannen alleen maar pijnlijker.

 

Wil jij gezelligheid brengen in deze dagen? In de maanden januari, februari en maart zijn jullie van harte welkom.

 

Tot binnenkort!

Astrid en Luuk

   
   

Woon je in de buurt?

Wil je concreet iets bijdragen als groepsvrijwilliger? Het Passion is op zoek naar mensen die een halve dag in de week als groepsvrijwilliger wil bijdragen aan een goede sfeer op de groep! Bel of mail met Het Passion, voor het meer info zie vacatures. Wil je wat anders? Informeer naar de mogelijkheden.

   
           
   

Gedachten om te delen

 

Getuigen

 

We waren erbij, we kunnen niet zwijgen.

De woorden buitelen, flitsen en rijgen

de zinnen aanéén

en belijden uw Woord

‘t is Jezus alleen.

 

Profeten riepen uit.

Wat zullen wij zeggen?

Nieuwsbrief 40 januari 2014 (8)Zijn vrienden beleefden de Weg

en hebben belêên.

 

We zagen niemand dan Jesjoea alleen.

 

Een van ons

 

Jaap Bos

   
     

Website | Contact |

nieuwsbrief-bottom-line
 
HetPassionLogo Stichting Het Passion, Torenallee 6, 6999DD Hummelo
Triodos bank: NL11TRIO 078 13 22 618 t.n.v. Stichting Het Passion
T: 0314 382 462 - E: info@hetpassion.nl
ANBI logo