Donatiebrief Het Passion

Printen
 
 
top
   

 

FacebookTwitter

 

 

Donatiebrief

27 november 2015

nieuwsbrief-header  
     
   

Beste Bezoeker,

 

   
     
   
 
 
   

Laat je hart zien

Locatie Het Passion 2015 kleinHet jaar loopt al weer richting oud én nieuw. Op Het Passion is dat altijd weer een bijzondere periode waarin we minimaal nog 25% van alle giften binnen krijgen. Na ruim 9 jaar mogen we zien dat we geen cent tekort zijn gekomen. Integendeel, naast de budgettaire ruimte vonden heel veel gasten, vrijwilligers en diaconieën de weg naar Het Passion in Hummelo. Dank jullie wel!

 

We willen u ook nu weer vragen om ons financieel te (blijven) steunen. Deze maand stuurden we een brief naar diaconieën met dezelfde vraag en hieronder vindt u de variant voor u.

 

De zorg in Nederland verandert

Dat zal niemand ontgaan zijn. Voor hulp en ondersteuning worden we naar ons netwerk, familie en vrienden, verwezen. Een goede richting en beweging. Voor onze doelgroep is dat wel een ‘hard gelach’, hun netwerk is meestal geen veilige haven. Onze gasten leven vaak in de rafelranden van onze maatschappij waar het leven schuurt en degenereert.

 

Laat je hart zien NB klein

Diaconaat verandert

Al ruim 9 jaar zien we steeds meer diaconieën en particulieren zich inspannen voor onze doelgroep. Samen met u hebben al ruim 9 jaar kleur in de rafelranden mogen aanbrengen. Het Passion is een plek geworden waar christenen zonder mitsen en maren hulp bieden, warmhartigheid laten voelen. Samen hebben we ons ingezet om iets van Gods liefde voor ons door te stralen naar onze gasten.

 

Het Passion verandert niet

In een tijd waarin de overheid steeds meer teruglegt en een beroep op ons doet, mogen christenen hun hart laten spreken en de helpende hand bieden. Zodat mensen die de draad van hun leven kwijt zijn, beseffen dat ze er mogen zijn. Dat ze op adem mogen komen. En dat ze, met hulp van anderen in een positieve omgeving, de draad weer op kunnen pakken. Dit is wat we doen in Time-outvoorziening Het Passion. In 2016 willen we een tandje bijschakelen om de hulpverlening te continueren. Schakelt u mee? Een extra gift?doneer nu.214

 

boerderij 240x180

 

En wij hoorden van onze gasten:

 

“Ik voel me hier veilig, dank jullie wel!"

 

Met uw steun voelen wij ons ook veilig.

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Luuk Krol

Directeur

 

PS: Ons jaarverslag 2014 en de begroting 2015 kunt u vinden op onze site, zie jaarverslag 2014
   
           
     

Website | Contact |

nieuwsbrief-bottom-line
 
HetPassionLogo Stichting Het Passion, Torenallee 6, 6999DD Hummelo
Triodos bank: NL11TRIO 078 13 22 618 t.n.v. stichting Het Passion
T: 0314 382 462 - E: info@hetpassion.nl
ANBI logo