Five Days Inside

Printen
 
 
top
   

 

FacebookTwitter

 

 

Het Passion op TV

Januari 2020

nieuwsbrief-header  
     
   

Beste Bezoeker,

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van Stichting Het Passion. 

 
     
   
 
 
   

Het Passion in Five Days Inside

5DIBeste mensen, zoals aangekondigd heeft RTL een reportage gemaakt over Het Passion. Het programma heet Five Days Inside. Op de website staat het volgende: Presentatrices Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger bezoeken instellingen in Nederland waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Door vijf dagen mee te doen aan het leven in de instelling proberen zij erachter te komen hoe het is om er te wonen, te werken en te slapen. Benieuwd naar de uitzending van Het Passion? Het programma wordt dinsdag 14 januari uitgezonden om 21.25 op RTL 4Klik op het plaatje voor een promo van RTL 4.

 

De ervaring van Caroline en de crew zijn kenmerkend voor wat Het Passion wil zijn en wat Het Passion kan bieden aan daklozen, verslaafden, vrijwilligers en begeleiders. Het gevoel dat je thuis bent. De saamhorigheid van met elkaar zijn. Het elkaar leren kennen door de dag heen. De pijn van levens, van gebruik, gemis. De hoop en de gezelligheid. Bewondering voor de makers van het programma. Bewondering voor de openheid en liefde van Caroline.

 

Ik denk dat 5DAYS INSIDE, dat Caroline, cameraman, regisseur en maker laten zien wat we elkaar kunnen wensen op 1 januari en de dagen erna. Een thuis. Liefde van mensen.

 

Namens het team van vrijwilligers en begeleiders,

 

Een arm, vertroostend om je heen.

 

Luuk Krol

Directeur

IMGL4216KL

 

 

Actie: Willen jullie deze mail delen met mensen uit jullie netwerk? En mensen oproepen of men in de gelegenheid is om bij te dragen? Een werkvakantie of als vaste donateur? Beide zijn welkom en noodzakelijk.

Dank bij voorbaat. info@hetpassion.nl 0314-382462

 
   

Ook een midweek een werkvakantie op Het Passion?

imgl1079Mag ik in uw gemeente langskomen om te vertellen hoe waardevol en verrijkend een werkweek op Het Passion is? Voor onze gasten en ook zeker voor u? Verslaving en dakloosheid kunnen ver van je bed zijn of juist heel dichtbij. In beide gevallen is van onschatbare waarde om elkaar te ontmoeten om het leven te delen. Alleen of met een aantal mensen, een midweek de handen uit de mouwen. Het voegt iets toe aan je leven. Lukt een midweek niet. Een zaterdag klussen of tuinieren met een groep bekenden is voor iedereen vruchtbaar.

Ik kom graag bij jullie langs om over Het Passion te vertellen. U kunt mailen naar luukkrol@hetpassion.nl of te bellen met 0314-382462.  

In de weken van 27 en 3 februari is er nog behoefte aan vrijwilligers. Van harte welkom!

 

 
   

Gedachten om te delen

Deze plek op aarde
waar god zijn oog
op heeft laten vallen
herbergt vele verhalen
geeft mensen een thuis
maakt waardevol wat was vergeten.

IMGL4300KLTerwijl de dag verder waait
en nieuwe momenten zich aandienen
flitst het verleden voorbij, raakt je schaduw aan
laat je even beven
voor even, want de gloed van warmte
trekt je in het nu
hier is waar je voelt
wat je was vergeten

Op wit papier
wordt je naam geschreven

Ramon K

schrijver / denker / piekeraar / gast

   
 
     

Website | Contact |

nieuwsbrief-bottom-line
 
HetPassionLogo Stichting Het Passion, Torenallee 6, 6999DD Hummelo
Triodos bank: NL11TRIO 078 13 22 618 t.n.v. Stichting Het Passion
T: 0314 382 462 - E: info@hetpassion.nl
ANBI logo